DE TOEKOMST

Van Zoelen Medical presenteert zich op alweer een mooi symposium.

Symposium: nieuw- en verbouw radiologie van de toekomst
16 januari 2020 @ 9:00 am – 4:30 pm

De wereld van de Radiologie is sterk in ontwikkeling. De ruimtelijke inrichting en de keuze van medische systemen zijn hierin continu een punt van ontwikkeling. KALCIO Healthcare organiseert op 16 januari 2020 een symposium speciaal voor managers, senior laboranten, applicatie technici, klinisch fysica, bouwmanagement en andere specialisten en professionals uit het ziekenhuis die zich bezig houden met nieuw en verbouw van Radiologie. En zeker ook voor architecten, adviesbureaus, installateurs en bouwbedrijven die meer willen weten over de Radiologie en Nucleaire Geneeskunde en de specifieke aspecten die meespelen bij de inrichting en herinrichting van de Radiologie, is dit hét symposium om bij aan te sluiten.

DE MOBIELE TELEFOON CEL

Uniek! Onze nieuwe telefooncel staat nu op wielen. Dat zie je niet. Super eenvoudig verplaatsbaar binnen het gebouw dus. Wat dacht je van pop-up afdelingen of projecten op locatie? Op zijn plaats staat deze wel geblokkeerd natuurlijk. Akoestisch? Niets te horen behalve je eigen gesprek.

#VANZOELENPITELEFOONCEL#

VAN ZOELEN MEDICAL AGENDA

We staan aan de vooravond van 2 toonaangevende medical events.

Van 5-8 november NVVR Sandwich cursus dagen Neuro – en Hoofd en Hals Radiologie.

Op 16 januari 2020 het Kalcio Healthcare Symposium nieuw – en verbouw radiologie van de toekomst.

HOE CIRCULAIR WIL JE HET HEBBEN?

Deze geluiddempende Belcel is gemaakt van afgedankte vloeren van de NS. In combinatie met het akoestische glas maken we deze prachtige belcel met een gemeten isolatiewaarde van 45 dB en een moderne afwerking. Het ontwerp is van Tom Vooges.

Zoals het een echt circulair product betaamt kan je onze belcel niet kopen. Deze telefooncel is alleen te huur. Je betaalt een bedrag vooraf voor het inhuizen en transport en daarna incasseren we elke maand een vast bedrag zodat je heerlijk kunt bellen en van de stilte kan genieten. Als je toe bent aan iets nieuws dan halen wij de telefooncel weer op en zorgen we ervoor dat alle onderdelen een herbestemming kunnen krijgen. Hoe circulair wil je het hebben?

THE ART OF SILENCE

Onder het motto “the art of silence” produceert een van onze fabrikanten een collectie akoestische producten. Silence Delivery door het absorberen, blokkeren of diffuus maken van ongewenst geluid in kantoren, restaurants, media- en bibliotheken. Producten zijn ontwikkeld die zowel functioneel en kwalitatief hoogwaardig als fraai zijn. Da’s knap hoor! De resultaten zijn verbluffend en betaalbaar. De telefooncellen zijn zéér eenvoudig en snel te monteren. Met de akoestische “tower” los je in een oogwenk een akoestisch probleem op. Verbluffend!

 

 

FAMILIE UITBREIDING

De inmiddels succesvolle WOOOM fauteuil van Klober heeft gezinsuitbreiding. De fauteuil, uit te voeren met massage en verlichting, kent nu ook kleinere varianten voor vergaderen en lounchen. De WOOOM-zitschaal is gemaakt van vormvlies. Een materiaal dat dankzij zijn uitstekende technische eigenschappen tal van toepassingen biedt. Het is vervormbaar, licht, robuust, geluidsabsorberend en vormbestendig. Maar bovenal is het voor 100% re­cyclebaar. Bij de grote WOOOM-fauteuil kan maar liefst 37% van de gebruikte po­lystyreenvezels uit reeds gerecyclede vezels bestaan. Bij de kleine WOOOM-fauteuils kan het percentage gerecyclede vezels zelfs max. 60% bedragen. Dit gerecyclede materiaal wordt gemaakt van versnipperde PET-flessen.

 

De modellen zijn nu reeds bestelbaar en zullen naar verwachting vanaf begin oktober leverbaar zijn.

Eind september verwachten wij de eerste zicht modellen te ontvangen.

 

ACTIEF STAAND WERKEN

Active Board maakt staand werken comfortabeler. Het activeert je beenspieren, rug- en buikspieren en zorgt dat je rechter staat. De kans op klachten door te staan verminderen hierdoor aanzienlijk. Door Active Board te gebruiken als je staand werkt, heb je altijd de juiste houding. Active Board zorgt namelijk als vanzelfsprekend voor dynamiek en de juiste houding tijdens het staan. Wij adviseren om elke werkdag 6 tot 8 keer een korte periode (maximaal 20 minuten) staand te werken.

Je hebt een bureaustoel nodig om goed en prettig te zitten, een Active Board om goed en prettig te staan.

Bekijk de video http://https://www.youtube.com/watch?v=UKiaqZECenc