RADIOLOGIE VAN DE TOEKOMST

Met 4 interessante sprekers zijn wij aanwezig op het symposium Radiologie van de toekomst op 16 januari in Motel De Witte Bergen.
Prof. Dr. Ir. Bart ter Haar Romeny, hoogleraar Biomedische Beeldanalyse.
Prof. Dr. Wiro Niessen, hoogleraar Medical Image Analysis
Drs. Harm Geraedts, manager bedrijfsvoering Jeroen Bosch Ziekenhuis
Ir. Jeroen Veth, senior architect bij GAF
Wij laten de nieuwste ontwikkelingen van de radiologenwerkplek en onze usp’s als partner zien.

DE TOEKOMST

Van Zoelen Medical presenteert zich op alweer een mooi symposium.

Symposium: nieuw- en verbouw radiologie van de toekomst
16 januari 2020 @ 9:00 am – 4:30 pm

De wereld van de Radiologie is sterk in ontwikkeling. De ruimtelijke inrichting en de keuze van medische systemen zijn hierin continu een punt van ontwikkeling. KALCIO Healthcare organiseert op 16 januari 2020 een symposium speciaal voor managers, senior laboranten, applicatie technici, klinisch fysica, bouwmanagement en andere specialisten en professionals uit het ziekenhuis die zich bezig houden met nieuw en verbouw van Radiologie. En zeker ook voor architecten, adviesbureaus, installateurs en bouwbedrijven die meer willen weten over de Radiologie en Nucleaire Geneeskunde en de specifieke aspecten die meespelen bij de inrichting en herinrichting van de Radiologie, is dit hét symposium om bij aan te sluiten.

DE MOBIELE TELEFOON CEL

Uniek! Onze nieuwe telefooncel staat nu op wielen. Dat zie je niet. Super eenvoudig verplaatsbaar binnen het gebouw dus. Wat dacht je van pop-up afdelingen of projecten op locatie? Op zijn plaats staat deze wel geblokkeerd natuurlijk. Akoestisch? Niets te horen behalve je eigen gesprek.

#VANZOELENPITELEFOONCEL#

VAN ZOELEN MEDICAL AGENDA

We staan aan de vooravond van 2 toonaangevende medical events.

Van 5-8 november NVVR Sandwich cursus dagen Neuro – en Hoofd en Hals Radiologie.

Op 16 januari 2020 het Kalcio Healthcare Symposium nieuw – en verbouw radiologie van de toekomst.

HOE CIRCULAIR WIL JE HET HEBBEN?

Deze geluiddempende Belcel is gemaakt van afgedankte vloeren van de NS. In combinatie met het akoestische glas maken we deze prachtige belcel met een gemeten isolatiewaarde van 45 dB en een moderne afwerking. Het ontwerp is van Tom Vooges.

Zoals het een echt circulair product betaamt kan je onze belcel niet kopen. Deze telefooncel is alleen te huur. Je betaalt een bedrag vooraf voor het inhuizen en transport en daarna incasseren we elke maand een vast bedrag zodat je heerlijk kunt bellen en van de stilte kan genieten. Als je toe bent aan iets nieuws dan halen wij de telefooncel weer op en zorgen we ervoor dat alle onderdelen een herbestemming kunnen krijgen. Hoe circulair wil je het hebben?