VOORJAARSSCHOONMAAK MET FRANS DE LA HAYE

Afvalscheidingsbak Ditch past naadloos in hedendaagse interieurs van bedrijven en openbare ruimtes. Het design van hoogwaardig staal mag er zijn, zonder op de voorgrond te treden. Ditch is uitgerust met drie of vier compartimenten: voor plastic, papier, restafval of bekers. Het afvalscheidingssysteem kan optioneel worden uitgerust met wielen en een klepje voor het vak voor restafval. Het is ook mogelijk om Ditch te personaliseren door de indeling van de vakken en het ontwerp van de pictogrammen aan te passen.

Ontworpen door Frans de la Haye

 

VZPI MEDICAL IN DE PERS

Afgelopen week verscheen ons interview in het vernieuwde Meubel+ magazine.

Aandacht voor ons werk in de ziekenhuizen en de aansluiting daarvan op onze projectinrichting.

Mooi stuk waar we trots op zijn!

  

DUTCH ORIGINALS OOK BIJ VAN ZOELENPI

“Dutcher” kun je het niet krijgen. Nederlands ontwerp en productie. Industrieel ontwerpers van naam gaven inhoud aan deze befaamde collectie. Onder andere Gispen, De Wit, Schuitema en Oudt als de ontwerpers van toen; Richard Hutten en Thijs Smeets zijn de ontwerpers van nu. Puur klassiek en oer-Hollands design. Vraag ons naar het totale assortiment en de combinaties.

TIMETABLE LIFT: TAFEL OP BATTERIJEN

  
De Timetable Lift is een draadloze hoogte verstelbare klaptafel met lithium batterijen. Verticaal te benutten als whiteboard, magneetbord en projectiebord. Elektrisch, mobiel en ideaal voor vergaderzalen! De WILKHAHN Timetable Lift maakt gebruik van nieuwe mogelijkheden voor innovatie en creatieve procesruimtes (Huddle rooms). Elektrisch verstelbaar van 73 cm tot 139 cm. Batterij – actieradius is ca. 8 uur.
Design: Andreas Störiko

CAPSULE VOOR PRIVACY

Nederlandse fabrikant Palau maakt Capsule.

Een akoestische bank en akoestische fauteuil. Het ontwerp is afgeleid is van een cocon waarin je je volledig kunt afzonderen. Gebruik dit meubel als u belangrijke telefoontjes moet plegen of een informeel gesprek met iemand wilt hebben in het kantoor. Of vindt hier de rust in een rumoerige openbare of grote ruimte. Er wordt privacy gecreëerd zonder volledig afgesloten te zijn van de omgeving. De Capsule is leverbaar in 3 varianten: van 1 tot een 3 zit-bank en kan geleverd worden in oneindig veel stof en kleurmogelijkheden.

LENTE! IS UW VOGELHUISJE GEREED?

Treehouse is een akoestische oplossing op wielen.

Het ontwerp van de Treehouse is gebaseerd op een boomhut. Dit kantoormeubel zorgt voor een speels element in uw kantoorinrichting. De Treehouse is inspirerend, nodigt uit en is zeer geschikt om even in te werken of voor een bijeenkomst. Het biedt een akoestische oplossing en is verrijdbaar. Kan dus worden neergezet op de gewenste plek. U kan dan in stilte en privacy werken of overleggen. Of even niets doen. In de Treehouse kan een tv scherm worden opgehangen en er is een stroommodule aanwezig.

SHUFFLE OP JE WERK

Een goed begin van 2019 is deze lancering van “The Shuffle”. Een compleet programma zitelementen van Nederlandse bodem met respect voor de gebruikte grondstoffen. De Shuffle combineert slimme productietechnieken met traditioneel eersteklas meubel-vakmanschap in een karaktervol ontwerp. Goed passend binnen flexibele interieurs.