RADIOLOGIEDAGEN OP VOLLE KOERS IN EDE

Voor het tweede jaar zijn wij aanwezig op de sandwich cursusdagen van de Nederlandse Vereniging voor Radiologie. Druk bezocht, veel leerstof en een perfecte organisatie. Wij presenteren er onze laatste stand van zaken met betrekking tot de optimale inrichting van de werkplek voor de radioloog. Daarnaast enkele producten die breder in een medische omgeving inzetbaar zijn. Van 25-18 juni 2019.

MINDER ZORGEN IN DE ZORG

Zorginstellingen zijn vaak het laatste adres. Daar willen we dus het beste van het beste. Met een sfeervolle, goed afgestemde en voor de verzorgers hygiënische en prettig werkbare inrichting kom je een heel eind. Onze collecties spelen daarnaast goed in op de huidige interieur tijdsbeelden met behoud van een zekere mate van tijdloosheid.

VOORJAARSSCHOONMAAK MET FRANS DE LA HAYE

Afvalscheidingsbak Ditch past naadloos in hedendaagse interieurs van bedrijven en openbare ruimtes. Het design van hoogwaardig staal mag er zijn, zonder op de voorgrond te treden. Ditch is uitgerust met drie of vier compartimenten: voor plastic, papier, restafval of bekers. Het afvalscheidingssysteem kan optioneel worden uitgerust met wielen en een klepje voor het vak voor restafval. Het is ook mogelijk om Ditch te personaliseren door de indeling van de vakken en het ontwerp van de pictogrammen aan te passen.

Ontworpen door Frans de la Haye

 

VZPI MEDICAL IN DE PERS

Afgelopen week verscheen ons interview in het vernieuwde Meubel+ magazine.

Aandacht voor ons werk in de ziekenhuizen en de aansluiting daarvan op onze projectinrichting.

Mooi stuk waar we trots op zijn!

  

DUTCH ORIGINALS OOK BIJ VAN ZOELENPI

“Dutcher” kun je het niet krijgen. Nederlands ontwerp en productie. Industrieel ontwerpers van naam gaven inhoud aan deze befaamde collectie. Onder andere Gispen, De Wit, Schuitema en Oudt als de ontwerpers van toen; Richard Hutten en Thijs Smeets zijn de ontwerpers van nu. Puur klassiek en oer-Hollands design. Vraag ons naar het totale assortiment en de combinaties.

TIMETABLE LIFT: TAFEL OP BATTERIJEN

  
De Timetable Lift is een draadloze hoogte verstelbare klaptafel met lithium batterijen. Verticaal te benutten als whiteboard, magneetbord en projectiebord. Elektrisch, mobiel en ideaal voor vergaderzalen! De WILKHAHN Timetable Lift maakt gebruik van nieuwe mogelijkheden voor innovatie en creatieve procesruimtes (Huddle rooms). Elektrisch verstelbaar van 73 cm tot 139 cm. Batterij – actieradius is ca. 8 uur.
Design: Andreas Störiko

CAPSULE VOOR PRIVACY

Nederlandse fabrikant Palau maakt Capsule.

Een akoestische bank en akoestische fauteuil. Het ontwerp is afgeleid is van een cocon waarin je je volledig kunt afzonderen. Gebruik dit meubel als u belangrijke telefoontjes moet plegen of een informeel gesprek met iemand wilt hebben in het kantoor. Of vindt hier de rust in een rumoerige openbare of grote ruimte. Er wordt privacy gecreëerd zonder volledig afgesloten te zijn van de omgeving. De Capsule is leverbaar in 3 varianten: van 1 tot een 3 zit-bank en kan geleverd worden in oneindig veel stof en kleurmogelijkheden.