THE ART OF SILENCE

Onder het motto “the art of silence” produceert een van onze fabrikanten een collectie akoestische producten. Silence Delivery door het absorberen, blokkeren of diffuus maken van ongewenst geluid in kantoren, restaurants, media- en bibliotheken. Producten zijn ontwikkeld die zowel functioneel en kwalitatief hoogwaardig als fraai zijn. Da’s knap hoor! De resultaten zijn verbluffend en betaalbaar. De telefooncellen zijn zéér eenvoudig en snel te monteren. Met de akoestische “tower” los je in een oogwenk een akoestisch probleem op. Verbluffend!

 

 

FAMILIE UITBREIDING

De inmiddels succesvolle WOOOM fauteuil van Klober heeft gezinsuitbreiding. De fauteuil, uit te voeren met massage en verlichting, kent nu ook kleinere varianten voor vergaderen en lounchen. De WOOOM-zitschaal is gemaakt van vormvlies. Een materiaal dat dankzij zijn uitstekende technische eigenschappen tal van toepassingen biedt. Het is vervormbaar, licht, robuust, geluidsabsorberend en vormbestendig. Maar bovenal is het voor 100% re­cyclebaar. Bij de grote WOOOM-fauteuil kan maar liefst 37% van de gebruikte po­lystyreenvezels uit reeds gerecyclede vezels bestaan. Bij de kleine WOOOM-fauteuils kan het percentage gerecyclede vezels zelfs max. 60% bedragen. Dit gerecyclede materiaal wordt gemaakt van versnipperde PET-flessen.

 

De modellen zijn nu reeds bestelbaar en zullen naar verwachting vanaf begin oktober leverbaar zijn.

Eind september verwachten wij de eerste zicht modellen te ontvangen.

 

ACTIEF STAAND WERKEN

Active Board maakt staand werken comfortabeler. Het activeert je beenspieren, rug- en buikspieren en zorgt dat je rechter staat. De kans op klachten door te staan verminderen hierdoor aanzienlijk. Door Active Board te gebruiken als je staand werkt, heb je altijd de juiste houding. Active Board zorgt namelijk als vanzelfsprekend voor dynamiek en de juiste houding tijdens het staan. Wij adviseren om elke werkdag 6 tot 8 keer een korte periode (maximaal 20 minuten) staand te werken.

Je hebt een bureaustoel nodig om goed en prettig te zitten, een Active Board om goed en prettig te staan.

Bekijk de video http://https://www.youtube.com/watch?v=UKiaqZECenc

RADIOLOGIEDAGEN OP VOLLE KOERS IN EDE

Voor het tweede jaar zijn wij aanwezig op de sandwich cursusdagen van de Nederlandse Vereniging voor Radiologie. Druk bezocht, veel leerstof en een perfecte organisatie. Wij presenteren er onze laatste stand van zaken met betrekking tot de optimale inrichting van de werkplek voor de radioloog. Daarnaast enkele producten die breder in een medische omgeving inzetbaar zijn. Van 25-18 juni 2019.

MINDER ZORGEN IN DE ZORG

Zorginstellingen zijn vaak het laatste adres. Daar willen we dus het beste van het beste. Met een sfeervolle, goed afgestemde en voor de verzorgers hygiënische en prettig werkbare inrichting kom je een heel eind. Onze collecties spelen daarnaast goed in op de huidige interieur tijdsbeelden met behoud van een zekere mate van tijdloosheid.

VOORJAARSSCHOONMAAK MET FRANS DE LA HAYE

Afvalscheidingsbak Ditch past naadloos in hedendaagse interieurs van bedrijven en openbare ruimtes. Het design van hoogwaardig staal mag er zijn, zonder op de voorgrond te treden. Ditch is uitgerust met drie of vier compartimenten: voor plastic, papier, restafval of bekers. Het afvalscheidingssysteem kan optioneel worden uitgerust met wielen en een klepje voor het vak voor restafval. Het is ook mogelijk om Ditch te personaliseren door de indeling van de vakken en het ontwerp van de pictogrammen aan te passen.

Ontworpen door Frans de la Haye

 

VZPI MEDICAL IN DE PERS

Afgelopen week verscheen ons interview in het vernieuwde Meubel+ magazine.

Aandacht voor ons werk in de ziekenhuizen en de aansluiting daarvan op onze projectinrichting.

Mooi stuk waar we trots op zijn!