THUISWERKEN?

Wij werken thuis. De meesten van u ook. Zorg dan op zijn minst voor een goed instelbare stoel. Dat voorkomt klachten. Wij kunnen u snel voorzien van een goede stoel en/of werkplek. Kopen als u dat toch al van plan was; huren als je er straks weer vanaf wilt.

THUISWERK TIPS

U werkt waarschijnlijk thuis. Net als wij.

Om goed en effectief thuis te werken, is een fijne werkplek wel van groot belang.

Graag geven wij u enkele essentiële tips.

Zorg voor voldoende daglicht.

Onderzoek wijst uit dat een gebrek aan daglicht het lichamelijke proces nadelig kan beïnvloeden. Te veel daglicht op je werkplek is onprettig; je gaat met je ogen knijpen en je nek aanspannen.

Zorg voor de juiste werkhoogte.

Zorg dat je een goed instelbare tafel en stoel hebt en vermijd daarmee fysiek ongemak.

Zorg voor schone en frisse lucht

Kamerplanten zijn daar ideaal voor en zetten CO2 om in zuurstof.

Zorg voor een goede stroomvoorziening

Efficiënt werk je met goede en voldoende apparatuur. Laptop en telefoon moeten goed kunnen worden opgeladen. Voorkomende losliggende draden.

Zorg voor een goede akoestiek.

Essentieel bij video-conferences. Een akoestische lamp of paneel doet al snel wonderen.

Zorg voor rustige kleuren.

Kleur zijn van invloed op uw emotie en concentratievermogen. Koele (en matte) kleuren als blauw, grijs en koele off-whites hebben een ruimtelijk effect en brengen de geest in optimale concentratie. Oranje en gele tinten stimuleren juist de creativiteit.

USM PAST ALTIJD

#vanzoelen #usmhaller
vanzoelenpi usmhaller

USM Haller kan worden toegepast in alle ruimten van alle afmetingen.

POWERNAP, ZEKER DOEN

Daar knap je zienderogen van op. Tussendoor thuis of op het werk. Ook in bijvoorbeeld een wachtruimte, bibliotheek of ziekenhuis is dit een perfecte “ontspanner”. De unieke combinatie van subtiele trillingen van de FPS frequentiewisselingen en het comfort van deze bijzondere stoelen, zorgen voor diepe ontspanning en een uitgerust lichaam. De laagfrequente geluidsgolven hoort u niet, maar de weldadige trilling ervan voelt u wel en de resultaten zijn meer dan bijzonder. De bloedsomloop wordt gestimuleerd, kleine pijnklachten worden gereduceerd en stress en spierspanningen worden verminderd. 

#newas #vitasensation

ZIEKENHUIS LEUK?

vanzoelenmedical met usm haller

Niemand gaat graag naar een ziekenhuis of dokter. Een ongemerkt prettige omgeving moet dat zijn. Goed zittende stoelen, een beetje privacy en de juiste kleuren. Toegankelijkheid creëren is een hele kunst. Wij verstaan die.