DUTCH ORIGINALS OOK BIJ VAN ZOELENPI

“Dutcher” kun je het niet krijgen. Nederlands ontwerp en productie. Industrieel ontwerpers van naam gaven inhoud aan deze befaamde collectie. Onder andere Gispen, De Wit, Schuitema en Oudt als de ontwerpers van toen; Richard Hutten en Thijs Smeets zijn de ontwerpers van nu. Puur klassiek en oer-Hollands design. Vraag ons naar het totale assortiment en de combinaties.

TIMETABLE LIFT: TAFEL OP BATTERIJEN

  
De Timetable Lift is een draadloze hoogte verstelbare klaptafel met lithium batterijen. Verticaal te benutten als whiteboard, magneetbord en projectiebord. Elektrisch, mobiel en ideaal voor vergaderzalen! De WILKHAHN Timetable Lift maakt gebruik van nieuwe mogelijkheden voor innovatie en creatieve procesruimtes (Huddle rooms). Elektrisch verstelbaar van 73 cm tot 139 cm. Batterij – actieradius is ca. 8 uur.
Design: Andreas Störiko

CAPSULE VOOR PRIVACY

Nederlandse fabrikant Palau maakt Capsule.

Een akoestische bank en akoestische fauteuil. Het ontwerp is afgeleid is van een cocon waarin je je volledig kunt afzonderen. Gebruik dit meubel als u belangrijke telefoontjes moet plegen of een informeel gesprek met iemand wilt hebben in het kantoor. Of vindt hier de rust in een rumoerige openbare of grote ruimte. Er wordt privacy gecreëerd zonder volledig afgesloten te zijn van de omgeving. De Capsule is leverbaar in 3 varianten: van 1 tot een 3 zit-bank en kan geleverd worden in oneindig veel stof en kleurmogelijkheden.

LENTE! IS UW VOGELHUISJE GEREED?

Treehouse is een akoestische oplossing op wielen.

Het ontwerp van de Treehouse is gebaseerd op een boomhut. Dit kantoormeubel zorgt voor een speels element in uw kantoorinrichting. De Treehouse is inspirerend, nodigt uit en is zeer geschikt om even in te werken of voor een bijeenkomst. Het biedt een akoestische oplossing en is verrijdbaar. Kan dus worden neergezet op de gewenste plek. U kan dan in stilte en privacy werken of overleggen. Of even niets doen. In de Treehouse kan een tv scherm worden opgehangen en er is een stroommodule aanwezig.

SHUFFLE OP JE WERK

Een goed begin van 2019 is deze lancering van “The Shuffle”. Een compleet programma zitelementen van Nederlandse bodem met respect voor de gebruikte grondstoffen. De Shuffle combineert slimme productietechnieken met traditioneel eersteklas meubel-vakmanschap in een karaktervol ontwerp. Goed passend binnen flexibele interieurs.

VAN ZOELEN MEDICAL BREIDT VERDER UIT

Met trots voegen wij een solide nieuwe serie ergonomische zitoplossingen toe aan onze portfolio. Toepassingen het meest in zziekenhuizen, medische klinieken en behandelcentra. Voor bloedafname, podologie, mammografie maar ook de operatiestoelen voor de chirurg. ESD voor cleanrooms en werkstoelen voor laboratoria. Zadelkrukken in verschillende pasvormen. Vanuit deze portfolio expertise leveren wij ook advies en maatwerk voor complexere situaties. Vraag naar onze brochure.

vzpi patiëntenstoel

vzpi operatiestoel